söndag 10 januari 2010

Lite blandat

Ibland är man (läs jag) lite slö att ladda upp bilder i bloggen.. Därför kommer här lite alster som jag inte visat tidigare.

Överst ett kort jag skapade till en tävling på Handarbetas blogg. Tävlingen gick ut på att skapa ett eget papper med hjälp av stämplar. Jag inkade ett akvarellpapper med distresser i olika lila nyanser, stämplade med en stämpel från Prima och embossade i guld. Blommorna är även dom egengjorda, har använt min nya blompunch från Nellie Snellen.


Fick en beställning på 50-års kort för ett tag sen och resultatet blev detta.En teask fick nya kläder ;) däri tänkte jag lägga små scrapdekorationer som väcker skaparlust.Den 1 januari så slogs portarna upp till en ny utmaningsblogg, Månadens utmaning. Jag blev tillfrågad om att göra ett inspirationsalster till deras första tävling som denna månad är en skiss och med krav att göra en dekoration med hjälp av sax. Jag inspirerade med detta kort. Dekorationen är cirklar som jag klippt i olika storlekar och gjort en blomma av.


Nu ska jag knåpa vidare på Handarbetas nya utmaning, att altra :)

5 kommentarer:

 1. Fina kort, och en underbar teask! Vilken härlig present att ta med sig när man går bort? Jag måste nog testa att altra en?... :)
  //Annica H

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Måste erkänna att jag lånat din fina teakask som inspiration i vår utmaningsblogg.
  Hoppas du inte blir arg!!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jättefina saker.. *Me like*... AAAAAALTRA på du!!!!

  Kraaaam <3

  SvaraRadera
 4. Fina kort och kanonsnygg ask!!
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 5. Det lila kortet är underbart! =)
  Kram!

  SvaraRadera