måndag 22 mars 2010

Man ska inte ha bråttom..

I lördags var jag på träff hos Scrapparazzi, mycket trevligt :) Det går sällan fort när jag scrappar, så det här kortet var det enda som blev riktigt klart..Den underbara Spellbinderdiesen fick jag låna av Camilla och punchen till dom söta små bladen lånade Zornitsa ut. Tack tjejer för lånet!4 kommentarer:

 1. Varsågod! =)Det var såååå roligt att sitta o pyssla. Hoppas du åxå tyckte det trots att det fanns en som bredde ut sig "lite".
  Kortet blev super duper fint!

  Kraaaaam

  SvaraRadera
 2. Varsågod :) Och tack själv för att du kom :) Det är roligt när man kan låna saker av varandra... JAg är också en låååångsam scrappare... har inte ens gjort klart Lo'n som jag påbörjade på träffen. Kram!!

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Det verkar som att ni hade en trevlig träff! ;) Synd att inte jag var där, hihi!

  Otroligt mkt snyggt du har skapat sedan sist jag hälsade på hos dig, tänkte jag ska göra en resväska & sen berättar jag när jag är klar! ;)

  Här är det full fart med förkylningar, scrap & vårkänslor som bara hoppar åt alla håll & kanter!!! Älskar verkligen sommaren! =)

  Jag har just lagt upp en ny lo som du kan kika på om du har lust.

  Hoppas att allt är bra med dig & ha en skön dag i det härliga vårvädret, kramar Ulrica

  SvaraRadera
 4. Detta kortet var ju helt magiskt...men jag gillar alla askar du gjort jättemycket...tack för att du tittade in hos mig...

  SvaraRadera