måndag 19 oktober 2009

Panduro Creative Challange - Alla bidrag

Nu har jag gjort färdigt mina bidrag till Panduros tävling.
Jag tyckte att dom fina väggdekorationerna skulle passa perfekt till en av mina minibyråar jag har i min pysselvrå. Först målade jag byrån vit, satte på dekorationernam skar runt varje låda. För att veta vad som gömmer sig i varje låda så har jag märkt upp dom med små bokstavsrubons. Slutligen lackade jag alltihop.

Mitt andra bidrag är en hängare för bijouterier. Jag har fått låna en BIA av Camilla. Ifrån tävlingskittet har jag använt sammetsdekorationen, röda blingstenar och läderband från smyckesdelarna.
Mitt tredje bidrag fick bli en ask i samma modell jag gjort senaste tiden ;)Fågeln har jag byggt upp med 3d-kuddar.


Mitt fjärde bidrag så valde jag att altra en ram. Klädde ramen med papper, lackade och dekorerade med blomster.För mitt femte och sista bidrag så fick flaskan med badolja en ny look. Jag stansade ut bokstäver ur det självhäftande silverfärgade plasten.7 kommentarer:

 1. Fiffigt!! Snyggt med färgerna på dekorationen mot den vita byrån. I like! :)

  SvaraRadera
 2. Men den är ju helt underbart vacker!!!!

  SvaraRadera
 3. Vilken bra idé! Det blev superfint. :)

  SvaraRadera
 4. Den är jättefin. Förstår att T blev förälskad i den:)!

  Kraaaam

  SvaraRadera
 5. Ojojoj!!! Superduper fint!! Och visst är det bra med vacker förvaring, om inte annat så för att öka på inspirationen lite grann!

  SvaraRadera
 6. Vilka snygga saker Du gjort, jag blir jätteimpad, och inspirerad! Nu får jag idéer om vad jag ska göra med det material som blev över! :)

  SvaraRadera
 7. Kul idé, den där juvelhängaren :)

  SvaraRadera